منو

مشاوره رایگان

بورسیه تحصیلی

اطلاعات ویزا ، کار و بیمه قبرس

تحصیل در قبرس , شرایط کار در قبرس

 

استخدام برای دانشجویان غیر اتحادیه اروپا

دانشجویان غیر اتحادیه اروپا می توانند 20 ساعت در هفته و 38 ساعت در ایام تعطیلی کار کنند .

ویزا برای دانشجویان غیر اتحادیه اروپا:

همه دانشجویانی که متقاضی تحصیل در نیکوزیا هستند نیازمند ویزای کشور قبرس می باشند. در صورتی که دانشجو تمامی مدارک مورد نیاز به همراه قبض های پرداختی را به دانشگاه ارائه کند ، دانشگاه مدارک دانشجو را به تصویب به اداره مهاجرت می فرستد. پس از انکه مدارک تایید شدند دانشجو می تواند برای مصاحبه ویزا اقدام نماید.

مصاحبه ویزا

دانش آموزانی که نیاز به حضور در مصاحبه ویزا دارند باید مدارک زیر را آماده نمایند:

1. گواهی نامه ها پژوهشی آموزشی.

2. گواهی ترخیص پلیس.

3. گواهی نامه بانک، و گواهی حمایت بانک.

4. اصل پاسپورت.

5. اصلی گواهی پزشکی (HIV، سیفلیس، هپاتیت B، هپاتیت C).

6. اصلی گزارش گواهی اشعه ایکس قفسه سینه.

7. کپی از نامه پذیرش دانشگاه.

8. کپی از رسید های دانشگاه برای € 55 و 86 €

پس از ورود

 پس از ورود به قبرس، تمامی دانشجویان بین المللی مورد نیاز خواهد بود برای نشان دادن مدارک زیر را به مقامات اداره مهاجرت در بندر ورود:

1. پاسپورت (به مدت دو سال معتبر).

2. رسید مبلغ پرداختی به دانشگاه.

3. € 2000 به صورت نقدی.

4. تمام اسناد که توسط افسر ویزا در مصاحبه ویزا (در صورت اطلاق) تایید شده است.

5. گواهی پذیرش از دانشگاه.

6 بلیط باز معتبر برای بازگشت به کشور.

 

بیمه خدمات درمانی

همه دانشجویان بین المللی بنا به  مقررات وزارت مهاجرت موظف به پوشش بیمه درمانی هستند. این بیمه درمانی از طریق وزارت دارایی کشور و با هر ثبت نام سالیانه کشور تمدید می گردد

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان (بامجوز رسمی ) تماس بگیرید.     22226777  ده خط

  

برای مشاوره و ارزیابی رایگان هم اکنون با ما تماس بگیرید

شماره تماس:22226777-10خط                      مشاور همراه:09306972727

 
 
 
 
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آتیه آفرینان می باشد.