منو

مشاوره رایگان

بورسیه تحصیلی

مزایای تحصیل در قبرس

مزایای تحصیل در قبرس

کشور قبرس ، یکی از کشور هایی است که دانشجویان خارجی زیادی در آن تحصیل می کنند . تحصیل در کشور قبرس دارای مزایایی می باشد که در ادامه ذکر می شوند .

 

 

 

مزایای تحصیل در قبرس

مزایای تحصیل در قبرس عبارتند از  :

  • در کشور قبرس این امکان وجود دارد که دانشجویان از 50% تخفیف شهریه بهره مند گردند .
  • کشور قبرس دارای دانشگاه هایی با اعتبار بالا می باشد .
  • دانشجویان خارجی که در کشور قبرس مشغول تحصیل می باشند ، اجازه دارند که به مدت 20 ساعت در هر هفته مشغول کار های پاره وقت شوند .
  • البته در زمانی که دانشگاه تعطیل است ، دانشجویان می توانند به صورت تمام وقت در کشور قبرس مشغول کار شوند .
  • بیشتر دانشگاه های موجود در کشور قبرس مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات کشور ایران هستند .
  • در کشور قبرس آمار جرم و جنایت بسیار پایین می باشد .
  • در کشور قبرس نسبت به سایر کشور های اروپایی ، بیشتر غذاهای حلال و اسلامی وجود دارد .
  • فاصله کشور قبرس با کشور ایران پایین می باشد . پرواز های متعددی در طی سال از کشور قبرس با کشور ایران وجود دارد .
  • بر اساس آمار ValuePenguin research in 2015 کشور قبرس دارای رتبه اول امنیت در بین کشور های کوچک دنیا را دارد .

 

  • برای تحصیل در کشور قبرس داشتن مدرک زبان اجباری نمی باشد . داشجویانی که در زمان پذیرش در داشگاه قبرس دارای مدرک زبان آیلتس 6 یا تافل 530 نباشند ، باید قبل از شروع دوره تحصیلی خود در کشور قبرس دوره های زبان را بگذرانند . پس از پایان دوره زبان اگر دانشجویان بتوانند در آزمون پایانی زبان نمره لازم را کسب نمایند ، می توانند در دانشگاه مورد نظر خود در قبرس مشغول تحصیل شوند .
  • در کشور قبرس ، در هر ترم بورسیه های تحصیلی متنوعی برای دانشجویان ارائه می شود .

شرایط زندگی دانشجویان در قبرس

شرایط زندگی دانشجویان در قبرس

در این مقاله قصد داریم شرایط زندگی دانشجویان در ترکیه را بررسی نماییم .

 

توضیحات کامل و مفصل درباره روش های اقامت در کشور قبرس در مقاله اقامت قبرس وجود دارد .

 

 

متوسط هزینه های یک دانشجو در کشور قبرس 150 یورو در هر ماه می شود .

هزینه بیمه دانشجویی در کشور قبرس 170 یورو است .

هزینه تضمین دانشجویان در قبرس 342 یورو است .

 

هزینه تحصیل در کشور قبرس

 شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور قبرس 3450 یورو در ترم اول می شود .

شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور قبرس 2430 یورو در ترم اول می شود .

شهریه تحصیل در مقطع دکتری در کشور قبرس 4500 یورو در ترم اول می شود .

 

جهت کسب اطلاعات کامل تر می توانید مقاله تحصیل در قبرس را مطالعه نمایید .

 

هزینه زندگی در کشور قبرس

هزینه های زندگی در کشور قبرس برای دانشجویان خارجی ، بین 350 تا 600 دلار در هر ماه می شود . از این هزینه تقریباً 100 دلار صرف هزینه موا غذایی می شود .

هزینه کوتاه کردن مو برای خانم ها در کشور قبرس10 و هزینه کوتاه کردن مو برای آقایان در کشور قبرس 5 دلار می شود .

 

توصیه می کنم که مقاله مهاجرت به قبرس را هم مطالعه نمایید .

 

هزینه محل اقامت برای دانشجویان در قبرس

هزینه اجاه خانه و یا خوابگاه در کشور قبرس برای دانشجویان بین 2500 تا 3500 در سال می شود .

هزینه اجاره یک خانه دو خوابه در کشور قبرس بین 3000 تا 5000 دلار در سال می شود .

هزینه خورد و خوراک دانشجویان بین 200 تا 350 دلار در هر ماه می شود .

هزینه حمل و نقل دانشجویان در هر ماه 100 دلار  می شود .

هزینه هایی از قبیل آب ، اینترنت ، برق و .... بین 100 تا 200 دلار در هر ماه می شود .

 

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه نمایید .

 

  مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی قبرس

  مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی قبرس

در این مقاله به بررسی مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی قبرس می پردازیم .

برای تحصیل در قبرس ابتدا دانشجو باید مدارکی را برای دانشگاه مورد نظر در قبرس ارسال نماید سپس  برای انجام مصاحبه در سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی از دانشجو خواسته می شود تا در زمانی معین به سفارتخانه قبرس در ایران مهاجرت نماید .

 

 

با تحصیل در کشور قبرس شما می توانید اجازه اقامت در قبرس را کسب نمایید .

 

مدارک مورد نیاز برای پذیرش از دانشگاه در قبرس

  • مدارک مورد نیاز برای دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های قبرس به شرح زیر می باشند .
  • عکس متقاضی 4 قطعه
  • فتوکپی رنگی از صفحه اول پاسپورت متقاضی ( پاسپورت باید دارای حداقل اعتبار 2 سال باشد )
  • مدارک بانکی برای اثبات توانایی کافی مالی دانشجو
  • تاییدیه پزشکی برای سلامت دانشجو که باید ترجمه شود و به سفارت قبرس در ایران تحویل داده شود .

 

برای دریافت ویزای کشور قبرس روش های گوناگونی وجود دارد که یکی از آن ها تحصیل در قبرس می باشد .

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی قبرس

دانشجویان باید پس از ورود به کشور قبرس مدارکی را برای دریافت ویزای تحصیلی قبرس ارائه دهند .   مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی به شرح زیر می باشد .

 

  • تکمیل فرم درخواست ویزای دانشجویی قبرس
  • گارانتی بانکی با مبلغی بین 350 یورو تا 850 یور ( با توجه به قوانین دانشگاه متفاوت است )
  • گواهی بیمه پزشکی داوطلب
  • مدارک گواهی پزشکی داوطلب که باید توسط پزشک قبرسی تایید شوند .
  • مدارک تمکن مالی داوطلب
  • پاسپورت داوطلب با حداقل اعتبار 2 سال

ممکن است که مدارک دیگری نیز از شما درخواست شود که باید آن را تهیه نمایید . 

هرساله افراد زیادی برای مهاجرت به کشور قبرس اقدام می کنند همانطور که می دانید تحصیل در قبرس یکی از راه های مهاجرت به این کشور می باشد . بنابراین افراد زیادی برای مهاجرت و تحصیل در قبرس اقدام می کنند . برای تحصیل در قبرس دریافت ویزای تحصیلی قبرس اجباری می باشد . در قسمت بالا مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی قبرس معرفی شد .

 

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله مهاجرت به قبرس را مطالعه نمایید .

 

تحصیل به زبان انگلیسی در قبرس

تحصیل به زبان انگلیسی در قبرس

امکان تحصیل به زبان انگلیسی در قبرس از مزایای مهم و قابل توجه این کشور است . دانشجویان خارجی می توانند به زبان انگلیسی در قبرس به تحصیل در مقاطع مختلف بپردازند .

 

برای مهاجرت به قبرس روش های زیادی وجود دارد که در مقاله های قبلی ذکر شده است .

 

 

تحصیل به زبان انگلیسی در قبرس شرایط تحصیل به زبان انگلیسی در قبرس

دانشجویان برای تحصیل به زبان انگلیسی در قبرس در مقطع کارشناسی باید مدرک زبان تافل 550 یا آیلتس 6 داشته باشند . اگر دانشجو مدرک زبان نداشته باشد و به زبان انگلیسی مسلط نباشد باید قبل از شروع دوره تحصیل خود ، به مدت یک یا دو ترم در مدرسه زبان به تحصیل زبان انگلیسی بپردازند .

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز در صورتی که مدرک زبان نداشته باشند ، باید در کنار تحصیل خود 1 تا 4 ترم نیز به تحصیل زبان بپردازند . 

 

شرایط سنی برای تحصیل در قبرس

برای تحصیل در دوره های کارشناسی در کشور قبرس دانشجویان نباید بیش از 30 سال سن داشته باشند . برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در قبرس محدودیت سنی وجود ندارد .

 

در مقاله اقامت قبرس ، اطلاعات کاملی در این زمینه برای شما فراهم کرده ایم .

 

شرایط تحصیل دانشجویان متاهل در قبرس

دانشجویانی که متاهل هستند می توانند در طول مدت تحصیل خود در کشور قبرس برای همسر خود نیز اقامت قبرس را دریافت نمایند .

 

هزینه تحصیل در کشور قبرس

شهریه تحصیل در رشته های مهندسی در کشور قبرس تقریبا 8000 دلار در سال می شود .

هزینه تحصیل در سایر رشته ها در کشور قبرس تقریبا 6700 دلار در سال می شود . 

کل شهریه برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور قبرس 9000 دلار می شود .

کل شهریه برای تحصیل در مقطع دکترا در کشور قبرس 1200 دلار می شود .

 

علاوه بر این مقاله ، مقاله های دیگری از قبیل تحصیل در قبرس در این سایت موجود می باشد .

 

اجازه کار دانشجویان در کشور قبرس

دانشجویان خارجی که در کشور تحصیل می کنند ، اجازه دارند به مدت 20 ساعت در هفته به انجام کار های دانشجویی و پاره وقت در قبرس مشغول شوند .

 

دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در قبرس

دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در قبرس

 

در این بخش به بررسی دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در قبرس می پردازیم .

 

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله مهاجرت به قبرس را مطالعه نمایید .

 

کشور قبرس یکی از کشور هایی است که در هر سال افراد زیادی به آن سفر می کنند . هدف بسیاری از توریستان کشور قبرس بازدید و گردشگری در مناظر طبیعی ، آثار تاریخی و تفریح در کشور قبرس است . اما افرادی هم هستند که تمایل دارند به این کشور مهاجرت کنند . همانطور که در مقاله مهاجرت به قبرس توضیح دادیم برای مهاجرت به کشور قبرس روش های گوناگونی از قبیل کار ، سرمایه گذاری ، خرید ملک ، تمکن مالی ، تحصیل و ... وجود دارد . برای مهاجرت  به کشور قبرس با هر روشی که گفته شد باید شرایط لازم را داشته باشید که بتوانید اقامت کشور قبرس را دریافت کنید که شرایط اقامت در قبرس نیز قبلاً در مقاله اقامت قبرس برای شما ارائه شده است .

 

 

همانطور که در مقاله تحصیل در قبرس مطالعه نمودید تحصیل در قبرس یکی از راه های دریافت اقامت کشور قبرس و مهاجرت به این کشور می باشد . برای تحصیل در کشور قبرس در هر مقطعی دانشجو باید از شرایط لازم از قبیل مدرک معتبر در مقطع قبلی خود ، مدرک زبان ، معدل بالا و .... باشد . بسیاری از افراد برای مهاجرت به کشو قبرس تحصیل را انتخاب می کنند زیرا از ریسک و دردسر کمتری برخوردار است .

 

جهت کسب اطلاعات کامل تر می توانید مقاله تحصیل در قبرس را مطالعه نمایید .

 

حال برای تحصیل در قبرس دانشجویان باید از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرند دانشجویان در رشته های پزشکی جهت تحصیل در قبرس باید از دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در قبرس پذیرش بگیرند . بنابراین در این مقاله ما نام دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در قبرس را برای شما ارائه کرده ایم .

 

دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در قبرس عبارتند از :  

 

  •  University of Cyprus   

 

برای اقامت در قبرس  روش های زیادی وجود دارد که در مقاله اقامت در کشور قبرس ارائه شده است .

 

جهت تکمیل اطلاعات خود و دریافت مشاوره رایگان می توانید به سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه نمایید .

  

برای مشاوره و ارزیابی رایگان هم اکنون با ما تماس بگیرید

شماره تماس:22226777-10خط                      مشاور همراه:09306972727

 
 
 
 
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آتیه آفرینان می باشد.