منو

مشاوره رایگان

بورسیه تحصیلی

ویزای توریستی ترکیه

برای سفر به کشور ترکیه اولین قدم تهیه ویزای توریستی ترکیه می باشد . ویزای توریستی ترکیه دارای 90 روز اعتبار می باشد . هنگامی که مسافران خارجی وارد کشور ترکیه شوند ویزای توریستی ترکیه برای آن ها صادر می شود . افراد با ویزای توریستی ترکیه فقط می توانند که از مکان های گردشگری این کشور بازدید نمایند و حق انجام هیچ نوع کار یا تحصیل یا خرید ملک و املاک در این کشور را ندارند .

برای سفر به کشور ترکیه افراد می توانند از اتوبوس ، قطار یا هواپیما استفاده نمایند .

 

برای اقامت در ترکیه روش های زیادی وجود دارد که در مقاله اقامت در ترکیه ارائه شده است .

 

 

ویزای توریستی ترکیه - ویزای توریستی یکساله ترکیه

ویزای توریستی یکساله ترکیه نوعی دیگر از ویزای توریستی ترکیه است . برای دریافت این ویزا شما باید در ترکیه خانه ای به مدت 8 ماه یا بیشتر اجاره کرده باشید و یا به مدت حداقل 8 ماه برگه اقامت در هتلی در کشور ترکیه را داشته باشید .

 

شما می توانید پس از مطالعه این مقاله ، مقاله تحصیل در ترکیه را مطالعه نمایید .

 

ویزای توریستی ترکیه - مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه

مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه به شرح زیر می باشند .

  • پاسپورت متقاضی جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه
  • فتوکپی پاسپورت متقاضی جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه
  • 4 قطعه عکس متقاضی جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه
  • فتوکپی سند مالک خانه جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه
  • مدارکی مبنی بر اثبات وجود مبلغ 6000 دلار در حساب بانکی فرد در ترکیه جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه
  • بیمه سلامتی یکساله جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه
  • اجاره نامه رسمی خانه جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه
  • فیش واریز اداره مهاجرت و اداره پست جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه
  • دریافت شماره مالیاتی از ورگی دایرسی جهت دریافت ویزای توریستی یکساله ترکیه

 

تحصیل در ترکیه یکی از روش های مهاجرت به ترکیه می باشد .

 

  

برای مشاوره و ارزیابی رایگان هم اکنون با ما تماس بگیرید

شماره تماس:22226777-10خط                      مشاور همراه:09306972727

 
 
 
 
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آتیه آفرینان می باشد.