منو

مشاوره رایگان

بورسیه تحصیلی

اقامت توریستی در قبرس

 

مدارک مورد نیاز:

اتباع ایران یرای ورود به قبرس بعنوان توریست نیازمند ویزا می باشند .

 

  1. گذرنامه متقاضی با حداقل شش ماه اعتبارشرایط اخذ اقامت در قبرس
  2. دو قطعه عکس جدید متقاضی (4*6)رنگی و بدون روتوش
  3. بلیط دو طرفه بنام متقاضی
  4. تاییدیه رزرو اقامت در هتل
  5. گواهی اشتغال به کار متقاضی با ترجمه انگلیسی
  6. گردش موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران برای مدت شش ماه ، با ترجمه انگلیسی
  7. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی
  8. پاسپورت متقاضی به همراه کپی آن
  9. کپی تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل آن

ملاحظات :

  1. تمامی مدارک فارسی باید توسط مترجم رسمی ترجمه گردد و مدارک و اسناد رسمی متعلق به ادارات دولتی می بایست توسط وزارت امور خارجه تایید گردد.
  2. در هنگام ارائِه نسخه کپی مدارک به سفارت می بایست اصل آنها نیز به همراه متقاضی باشد .
  3. بخش کنسولی حق مصاحبه حضوری از متقاضی را داراست.
  4. در صورت اشتغال به تحصیل متقاضی در دانشگاه ، ارئه گواهی اشتغال به تحصیل به سفارت الزامی است .
  5. زمان رسیدگی به پرونده هفت روز کاری می باشد .

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان (با مجوز رسمی ) تماس بگیرید . 22226777 ده خط

 

 

  

برای مشاوره و ارزیابی رایگان هم اکنون با ما تماس بگیرید

شماره تماس:22226777-10خط                      مشاور همراه:09306972727

 
 
 
 
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آتیه آفرینان می باشد.