منو

مشاوره رایگان

بورسیه تحصیلی


اطلاعات برای ویزای قبرس جهت خرید ملک  

مدارک مورد نیاز:

اتباع ایران یرای ورود به قبرس جهت خربداری ملک نیازمند ویزا می باشند .  .

 اطلاعات برای ویزای قبرس جهت خرید ملک

  1. گذرنامه متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار
  2. دو قطعه عکس جدید متقاضی (4*6)رنگی و بدون روتوش
  3. بلیط دو طرفه بنام متقاضی
  4. تاییدیه رزرو اقامت در هتل
  5. گواهی اشتغال به کار متقاضی با ذکر میزان درآمد با ترجمه انگلیسی
  6. گردش موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران برای مدت شش ماه ، با ترجمه انگلیسی
  7. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی
  8. پاسپورت متقاضی به همراه کپی آن
  9. کپی تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل آن
  10. دعوتنامه از طرف یک آژانس املاک یا شرکت ساختمانی ثبت شده در قبرس
  11. فرم اظهارنامه پذیرش مسئولیت برای میزبانی اتباع خارجی در قبرس تهیه شده توسط آژانس املاک یا شرکت ساختمانی

ملاحظات :

  1. تمامی مدارک فارسی باید توسط مترجم رسمی ترجمه گردد و مدارک و اسناد رسمی متعلق به ادارات دولتی می بایست توسط وزارت امور خارجه تایید گردد.
  2. در هنگام ارائِه نسخه کپی مدارک به سفارت می بایست اصل آنها نیز به همراه متقاضی باشد .
  3. بخش کنسولی حق مصاحبه حضوری از متقاضی را داراست.
  4. در صورت اشتغال به تحصیل متقاضی در دانشگاه ، ارئه گواهی اشتغال به تحصیل به سفارت الزامی است .
  5. زمان رسیدگی به پرونده هفت روز کاری می باشد .

 جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان (با مجوز رسمی )تماس بگیرید . 22226777 ده خط 

 

 

 

  

برای مشاوره و ارزیابی رایگان هم اکنون با ما تماس بگیرید

شماره تماس:22226777-10خط                      مشاور همراه:09306972727

 
 
 
 
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آتیه آفرینان می باشد.