منو

مشاوره رایگان

بورسیه تحصیلی


اطلاعات برای ویزای قبرس جهت خرید ملک  

مدارک مورد نیاز:

اتباع ایران یرای ورود به قبرس جهت خربداری ملک نیازمند ویزا می باشند .  .

 اطلاعات برای ویزای قبرس جهت خرید ملک

  1. گذرنامه متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار
  2. دو قطعه عکس جدید متقاضی (4*6)رنگی و بدون روتوش
  3. بلیط دو طرفه بنام متقاضی
  4. تاییدیه رزرو اقامت در هتل
  5. گواهی اشتغال به کار متقاضی با ذکر میزان درآمد با ترجمه انگلیسی
  6. گردش موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران برای مدت شش ماه ، با ترجمه انگلیسی
  7. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی
  8. پاسپورت متقاضی به همراه کپی آن
  9. کپی تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل آن
  10. دعوتنامه از طرف یک آژانس املاک یا شرکت ساختمانی ثبت شده در قبرس
  11. فرم اظهارنامه پذیرش مسئولیت برای میزبانی اتباع خارجی در قبرس تهیه شده توسط آژانس املاک یا شرکت ساختمانی

ملاحظات :

  1. تمامی مدارک فارسی باید توسط مترجم رسمی ترجمه گردد و مدارک و اسناد رسمی متعلق به ادارات دولتی می بایست توسط وزارت امور خارجه تایید گردد.
  2. در هنگام ارائِه نسخه کپی مدارک به سفارت می بایست اصل آنها نیز به همراه متقاضی باشد .
  3. بخش کنسولی حق مصاحبه حضوری از متقاضی را داراست.
  4. در صورت اشتغال به تحصیل متقاضی در دانشگاه ، ارئه گواهی اشتغال به تحصیل به سفارت الزامی است .
  5. زمان رسیدگی به پرونده هفت روز کاری می باشد .

 جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان (با مجوز رسمی )تماس بگیرید . 22226777 ده خط 

 

 

 

اقامت توریستی در قبرس

 

مدارک مورد نیاز:

اتباع ایران یرای ورود به قبرس بعنوان توریست نیازمند ویزا می باشند .

 

  1. گذرنامه متقاضی با حداقل شش ماه اعتبارشرایط اخذ اقامت در قبرس
  2. دو قطعه عکس جدید متقاضی (4*6)رنگی و بدون روتوش
  3. بلیط دو طرفه بنام متقاضی
  4. تاییدیه رزرو اقامت در هتل
  5. گواهی اشتغال به کار متقاضی با ترجمه انگلیسی
  6. گردش موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران برای مدت شش ماه ، با ترجمه انگلیسی
  7. کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی
  8. پاسپورت متقاضی به همراه کپی آن
  9. کپی تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل آن

ملاحظات :

  1. تمامی مدارک فارسی باید توسط مترجم رسمی ترجمه گردد و مدارک و اسناد رسمی متعلق به ادارات دولتی می بایست توسط وزارت امور خارجه تایید گردد.
  2. در هنگام ارائِه نسخه کپی مدارک به سفارت می بایست اصل آنها نیز به همراه متقاضی باشد .
  3. بخش کنسولی حق مصاحبه حضوری از متقاضی را داراست.
  4. در صورت اشتغال به تحصیل متقاضی در دانشگاه ، ارئه گواهی اشتغال به تحصیل به سفارت الزامی است .
  5. زمان رسیدگی به پرونده هفت روز کاری می باشد .

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان (با مجوز رسمی ) تماس بگیرید . 22226777 ده خط

 

 

 

 

 

اقامت در قبرس

برای گرفتن اقامت قبرس راههای متفاوتی وجود دارد افراد متقاضی گرفتن اقامت قبرس اگر یکی از شرایط زیر را داشته باشند می توانند در خواست اقامت قبرس را بدهند و کسانی که دارای اقامت دائم قبرس هستند دارای اجازه کار در قبرس می باشند
نفراتی خویش فرما که تمایل دارند در زمینه کشاورزی ،دامداری و کارهای مربوطه فعالیت کنند که دارای سوابق مرتبط و زمین میباشند
افراد خویش فرما که می خواهند در زمینه معدن فعالیت کنند و دارای مجور لازم میباشند
افرادی که می خواهند در زمینه تجاری فعالیت کنند
- افرادی که قصد دارند در زمینه علمی فعالیت کنند و دارنده دانش و مدرک مربوط به آن هستند. رشته تحصیلی این افراد می بایست مورد تقاضای قبرس باشد و افراد مورد نظر دارای مبلغ کافی برای پرداخت هزینه های زندگی خود باشد.
- افرادی که به آنها پیشنهاد کاری دائم شده است درصورتی که با بازار کار اتباع قبرسی مغایرتی نداشته باشد و رقابتی مابین آنها و اتباع قبرسی بوجود نیاید می توانند درخواست اقامت دائم کنند..
- افرادی که دارای مبلغ کافی و معتبر درآمد سالیانه در کشور متبوع خود می باشند و بدون اشتغال و بدون مداخله در امر تجارت یا خرفه دیگری می توانند در قبرس به زندگی خود ادامه دهند.. درآمد سالانه این افراد برای هر نفر نباید از 10.000 یورو کمتر باشد. اداره مهاجرت ممکن است مدارک و میالغ بیشتری جهت ارائه درخواست نماید.قسمت اعظم افرادی که تحت این شرایط می توانند درخواست اقامت نمایند بازنشسته ها و مستمری بگیران می باشند.
خریداران ملک در صورتی که قصد واقعی انها اقامت، زندگی و سکنی نمودن در قبرس باشد با ارائه مدارک موردنیاز و دریافت مجوز خرید ملک از وزارت کشور در صورت واجد شرایط شناخته شدن از طرف وزرات کشور میتوانند درخواست اقامت بدون اجازه کار یکساله نمانید که این اقامت با توجه به تصمیات اداره مهاجرت میتواند قابل تمدید باشد.
بازنشستگانی که مدارک کافی برای اثبات در امدهای خارج از قبرس و سپرده ثابت مکفی داشته باشند میتوانند تقاضای اقامت دائم بازنشستگی بنمایند.
البته تصمیم نهائی جهت صدور هرنوع اقامتی حتی بعد از ارائه مدارک کافی موکول به تصمیم اداره مهاجرت و وزارت کشور خواهد بود و در صورت اخذ اقامت، ورود، خروج و مدت اقامت  آنان که ضوابط خاصی را دارد  تحت کنترل اداره مهاجرت قرار خواهد گرفت.

توجه : درصورت ارائه اطلاعات نادرست و مدارک جعلی ، متقاضی مجازات و جریمه خواهد شد.

 

 

 

  

برای مشاوره و ارزیابی رایگان هم اکنون با ما تماس بگیرید

شماره تماس:22226777-10خط                      مشاور همراه:09306972727

 
 
 
 
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آتیه آفرینان می باشد.