منو

مشاوره رایگان

بورسیه تحصیلی

شرایط مهاجرت به قبرس شمالی


با توجه به قوانین جدیدی که در ارتباط با مهاجرت در قبرس شمالی وضع شده است مهاجرت به این کشور تا حدودی شرایط بهتری رابرای دیگر اتباع ارائه میکند.
ابتدا لازم به ذکر است که کشور قبرس دارای یک جمهوری مجزا میباشد)جمهوری قبرس شمالی(که کلیه افرادی که
بمدت 10 سال با خرید ملک اقدام کنند میتوانند اقامت قبرس شمالی را دریافت نمایند و در طول این 10 سال هر
سال اقامت به صورت یکساله تمدید میشود و میتوانند حق تردد هم داشته باشند.
خرید آپارتمان :
از 32000 تا 80000 پوند
خرید ویلا :
از 90000 تا 120000 پوند
توجه: 1500 پوند برای کسانی که میخواهند به صورت تور جهت بازدید به قبرس بروند که شامل ترانسفر
فرودگاهی- بازدید از اماکن – معرفی وکیل
هزینه وکیل حدود 1500 £ میباشد.

مدارک لازم جهت اقدامات اقامت و خرید ملک:

.1 اصل پاسپورت بهمراه کپی از تمام صفحه ها
.2 شناسنامه و ترجمه آن) برای تمامی افراد خانواده که قصد اقامت دارند الزامی است(
3.چهار قطعه عکس 6 در 4
.4 ترجمه سند ازدواج با مهر وزارت امور خارجه و دادگستری )چنانچه اقامت را برای کل خانواده میخواهند(
.5 ترجمه برگه عدم سوء پیشینه از پلیس ایران
پروسه اقامت بعد از خرید ملک بوسیله وکیل انجام میگردد و حدود 1 تا 2 سال طول میکشد که در این زمان
شخص متقاضی به دفعات میتواند از قبرس خارج شود.
برای همسر و فرزندان مجرد آنها تا ده سال و هرساله اقامت آنها بمدت 1 سال تمدید میگردد. بعد از ده سال اقامت آنها به اقامت دائم تبدیل میگردد.

  

برای مشاوره و ارزیابی رایگان هم اکنون با ما تماس بگیرید

شماره تماس:22226777-10خط                      مشاور همراه:09306972727

 
 
 
 
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آتیه آفرینان می باشد.