منو

مشاوره رایگان

بورسیه تحصیلی

نحوه اخذ ویزای قبرس جنوبی(اروپایی)

ویزای قبرس جنوبی

 جهت اخذ ویزای قبرس جنوبی یا همان قبرس اروپایی باید به سفارت قبرس در تهاران مراجعه نمود

چه مدارکی برای اخذ ویزای قبرس جنوبی مورد نیاز میباشد

 

  • اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
  • دو قطعه عکس 4در6، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
  • کپی از 6 صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی.
  • پاسپورت قدیمی متقاضی در صورت نیاز.
  • کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن.
  • گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن.
  • تاییدیه رزرو اقامت هتل در قبرس.
  • گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن (در صورت اقامت دایم متقاضی در خارج از ایران اظهارنامه امضا شده می بایست ارایه داده شود).
  • بلیط رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضی.
  • عکس ها نباید اسکن شده باشند.

لطفا برای اخذ اطلاعات بیشتر راجع به ویزای قبر س جنوبی با موسسه آتیه آفرینان تماس حاصل فرمایید

  

برای مشاوره و ارزیابی رایگان هم اکنون با ما تماس بگیرید

شماره تماس:22226777-10خط                      مشاور همراه:09306972727

 
 
 
 
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آتیه آفرینان می باشد.