منو

مشاوره رایگان

بورسیه تحصیلی

ویزای توریستی قبرس

قبرس یکی از کشور هایی است که هر ساله افراد زیادی به دلایل مختلف به این کشور مهاجرت می کنند . بسیاری از افراد برای گردشگری و تفریح به کشور قبرس مهاجرت می کنند . افرادی که برای سفر و گردشگری به کشور قبرس می روند باید ویزای توریستی قبرس را تهیه کنند .

 

جهت کسب اطلاعات کامل تر می توانید مقاله تحصیل در قبرس را مطالعه نمایید .

 

 

 

اتباع کشور ایران می توانند بدون دریافت ویزا به قبرس شمالی وارد شوند اما نمی توانند بدون ویزا به کشور قبرس جنوبی وارد شوند . در صورتی که افراد ویزای اروپایی قبرس را دریافت کنند می توانند وارد قبرس شمالی شوند و از این کشور بازدید نمایند اما هنگامی که می خواهند از قبرس خارج شوند حتماً باید از قبرس جنوبی این کشور را ترک کنند . بنابراین افراد برای سفر به قبرس حتماً باید ویزای توریستی قبرس را تهیه کنند .

ویزای توریستی قبرس یک ماه اعتبار دارد و اعتبار آن تمدید نمی شود بنابراین فرد باید تا قبل از اتمام اعتبار ویزای خود کشور قبرس را ترک نماید . برای دریافت ویزای توریستی به صورت حضوری با متقاضی مصاحبه می شود و متقاضی حتماً باید برای مصاحبه حضور داشته باشد . برای دریافت ویزای توریستی قبرس متقاضی باید به سفارت کشور قبرس در تهران مراجعه نماید .

 

توصیه می کنم که مقاله مهاجرت به قبرس را هم مطالعه نمایید .

 

ویزای توریستی قبرس مدارک موردنیاز جهت تهیه ویزای قبرس

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی قبرس به شرح زیر می باشند .

  1. تکمیل فرم درخواست
  2. پاسپورت متقاضی
  3. شناسنامه متقاضی
  4. 2 قطعه عکس متقاضی
  5. بلیط رفت و برگشت بع نام متقاضی
  6. رزرو هتل برای متقاضی
  7. مشخصات فردی متقاضی
  8. گواهی اشتغالبه کار متقاضی ( با ذکر درآمد متقاضی )
  9. گواهی تمکن مالی متقاضی ( گردش 6 ماه آخر حساب متقاضی با حداقل 7 میلیون تومان )
  10. پاسپورت های قبلی متقاضی همراه با کپی ( در صورت وجود )
  11. فتوکپی کارت ملی متقاضی

 

توضیحات کامل و مفصل درباره روش های اقامت در کشور قبرس در مقاله اقامت در کشور قبرس وجود دارد .

 

ویزای توریستی قبرس در دو نوع عادی و فوری صادر می شود که برای صدور ویزای توریستی قبرس طبق بلیط عادی 10 روز کاری زمان لازم است .  برای صدور ویزای توریستی قبرس طبق بلیط فوری 3 روز کاری زمان لازم است . 

لازم به ذکر است که در هنگام تحویل مدارک برای دریافت ویزا متقاضی باید مبلغ 20 یورو برای هزینه های کنسولی پرداخت نماید و در صورتی که ویزا صادر نشود این مبلغ دیگر به متقاضی بازگردانده نخواهد شد .

  

برای مشاوره و ارزیابی رایگان هم اکنون با ما تماس بگیرید

شماره تماس:22226777-10خط                      مشاور همراه:09306972727

 
 
 
 
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه آتیه آفرینان می باشد.